Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu un Fidesz inca suspendat, premierul maghiar Viktor Orban critica din nou PPE: Ne pierdem identitatea. Ce dracu` facem?

B1 B1,
Cu un Fidesz inca suspendat, premierul maghiar Viktor Orban critica din nou PPE: Ne pierdem identitatea. Ce dracu` facem?

Viktor Orban nu a pierdut nicio secunda si a lansat un nou atac catre familia sa politica. La o zi de momentul in care PPE extindea suspendarea partidului sau, Fidesz, premierul Ungariei si-a facut aparitia la. continuă pe B1

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va intreprinde o vizita in Republica Moldova

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, va intreprinde o vizita in Republica Moldova, in viitorul apropiat. Anuntul a fost facut de catre ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Aureliu Ciocoi marti, 4 februarie, dupa intalnirea pe care a avut-o la Chisinau cu ministrul Afacerilor Externe si Comertului al Ungariei, Peter Szijjarto.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Suspendarea partidului lui Viktor Orban din PPE, prelungita

Partidul Popular European a decis luni sa prelungeasca suspendarea formatiunii premierului ungar Viktor Orban din familia PPE, apreciind ca nu s-au inregistrat progrese in ceea ce priveste independenta justitiei, autonomia universitara, buna functionare a Universitatii Centrale Europene si stoparea denigrarii institutiilor Uniunii Europene.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie.

Rares Bogdan invinuieste partidul lui Viktor Orban pentru cazul brutarilor din Ditrau

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Dit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )